shower-shower-head-water-drop-of-water-161502Nu har en duschvägg med konst som bestäms efter ditt tycke och smak äntrat marknaden. Badrummet blir till hemmets galleri med denna moderna och nytänkande duschvägg. För vem skulle inte vilja ha det extra snyggt i sitt badrum? Snacka om lyxig badrumsinredning. 

Alla skulle nog vilja ha ett lyxigare badrum. Och det kan du nu få med enkla medel. Förutsatt att du gillar konst förstås. Så om du gillar att vara först med nytt, saknar konst i badrummet och om plånboken tillåter – slå till.

Klassisk konst får konkurrens

Det som hänt är att klassik inramad konst som du sätter på väggarna fått konkurrens. Det är Sanova, en återförsäljare av design i heminredning som har tagit detta steg. Nu finns det en duschvägg att köpa hos dem som gör att du kan flytta in dina favoritkonstverk direkt in i badrummet. Som du tillexempel kan vila ögonen på när du duschar eller gör något annat.

Lyxig duschvägg

Den nya väggen erbjuder print på glas, utefter vad du vill ha. Du bestämmer alltså ditt eget motiv på duschväggen. Det är helt klart en duschvägg som präglas av lyx, och som kanske inte gemene man vill ha eller har råd med ens. Glaset ska vara miljöcertifierat, så duschväggen är inte bara framtidssäker på grund av dess design, också i material och tillverkning. Men det finns också många andra fördelar. Såhär skriver tidningen Energi & Miljö om duschväggen:

”Motivet trycks på glaset, som sedan behandlas med ett ytskikt som ska motverka att kalk och smuts fastnar på glaset.”