Om det finns ett specifikt rum som ska vara lyxigt så är det verkligen badrummet som man får ut mest av det. Att bada, basta eller bara slappna av i sitt badrum är guld värt och dessutom med lyxigare badrumsmöbler och tvättställen så är det ett absolut plus i kanten. Just ord som jacuzzi, ångbad och bastu är alla ord som ökar värdet väsentligt på villan. Det är med lyxiga badrum som hemmet blir helt och det är badrummet man kan vara stolt över när gästerna kommer.

badrum inrett lyxigt

Alla har vi rum som vi är mer eller mindre stolta över i våra hem. Det finns även alltid något vi skulle vilja ändra eller lyxa till och just badrum och kök är rum som vi lägger lite extra pengar på. Medan sovrumsdörren står stängd och dit är gäster inte bjudna, så doftar köket nygräddade bullar och badrummet har fräschören som cirkulerar. Vi visar gärna upp ett nyrenoverat badrum med vackra klinkergolv med golvvärme och vackra badrumsmöbler, eller varför inte ett badkar med guldfärgade lejontassar. Oavsett i vilken stil vi valt att inreda så måste det vara lyxigt!

Välj mellan lyx och flärd

Är man på jakt efter det lyxigaste och mest eleganta så är det F-bruno.com som man ska besöka. Här finns mängder av italienskt kakel och klassiska stilar från romantiken. Är man den mer blygsamme när man inreder så finns det helt klart eleganta stilar at välja mellan, tidlösa linjer kan även det vara lyxigt. Är man istället mer åt det ”vräkiga” hållet så kan man mycket väl välja stora bubbelbad som hela familjen samt släkt och vänner får plats i. Den som söker lyx behöver inte känna att det finns en gräns utan kan gott och väl välja det badrum som passar en bäst. Det viktigaste är helt enkelt att man trivs och får ut det man önskar från sitt egna rum. Några tips för den som ska satsa på ett exklusivt badrum:

  • Alla möbler kan du köpa på en och samma plats, håll det rent och snyggt och köp gärna från samma design. Runda former och eleganta linjer mot mer moderna och hårda bryter alldeles för mycket. Man vill självklart ha ett badrum med en enhetlig stil som talar ett språk och binder samman rummet.
  • Är ni ute efter att slå ut väggar och göra det större? Då är det ett perfekt tillfälle att även installera en bastu. Ång- eller eldad bastu är helt upp till er och vad ni föredrar, satsar ni på en spakänsla så är helt klart ångbastu ett bra val. Vill ni ha en mer rustik känsla så är en eldad bastu bättre.
  • Ska ni sätta in nytt golv så går inte det utan att också sätta in golvvärme. Det är en extra kostnad men ack så bra funktion. Golvet är uppvärmt när man kommer upp på morgonen och det är helt klart ett plus i kanten mot det annars kalla klinkergolvet.
  • Glöm inte detaljerna! Det är viktigt att alla detaljer följer ett och samma tema. Handdukskrokar, blandare och belysning är bara några av de detaljer som man måste tänka på.