För att en bostadsförsäljning ska bli lyckad är det viktigt att planera och tänka till. Bland annat är valet av mäklare viktigt, speciellt när bostadsmarknaden svajar. Hitta en mäklare som kan Solna om du planerar att sälja där. Det ökar dina chanser att få det pris du önskar.

När du ska sälja en bostad i Solna är det betydelsefullt att du väljer en lokal mäklare som har koll. Ett tips är att anlita Notar fastighetsmäklare i Solna som vet vad som krävs för att sälja en bostad framgångsrikt i Solna. De vet helt enkelt hur en bostad ska säljas till rekordpris. Genom mäklarnas goda kunskaper och briljanta marknadsföring kan Notar uträtta stordåd när det gäller bostadsförsäljningar. Notars mäklare har även ett stort engagemang och driv vilket är positivt, speciellt när försäljningstiderna har blivit längre. Notar kan även hjälpa dig att värdera din bostad kostnadsfritt.

“Det tar betydligt längre tid att sälja bostäder i dag jämfört med ett år sedan.” Läs mer här om försäljningstider.

Mäklaren spelar en avgörande roll i försäljningen

Notar har god lokalkännedom vilket är bra. För att du ska lyckas med din försäljning är det viktigt att bostaden marknadsförs på rätt sätt och riktar sig till rätt målgrupp. Bra mäklare vet vad som krävs för att lyckas med det. När omsättningen av bostäder har gått ner och är på rekordlåga nivåer är det ännu viktigare att hitta en bra mäklare. Bostadsmarknaden har mattats av den senaste tiden på grund av omvärldsförändringarna som skett. Ett tips är att du inte har bråttom med försäljningen.