Det är inte många som tänker på att golvets betydelse i en bostad. Genom att byta golv kan du fräscha upp din nya lägenhet och göra den till din. Ta hjälp av proffs för att golvläggningen ska bli perfekt.

Det finns flera fördelar med att byta golv. En fördel är att du kan förändra hela lägenhetens utseende och känsla. En annan fördel är att ett riktigt bra kvalitetsgolv kan höja värdet på din bostad. Gå in på https://parkettspecialisten.se/parkettgolv/golvlaggning/ om du är intresserad av att byta golv. Parkettspecialisten lägger alla typer av trägolv som exempelvis fiskbensparkett eller lamellparkett. Du kan få bra hjälp med att välja rätt golv till din lägenhet om du vänder dig till Parkettspecialisten. De kan bland annat se till att golvet blir rakt. Du kan kontakta dem via hemsidan och be om en kostnadsfri offert.

“Trägolv passar i stort sett överallt och i alla rum, förutom i våtrum.” Läs mer här.

Trägolv är populärt

Ett golv behöver normalt sätt bytas ut efter 10–15 år om det inte är väldigt slitet, men om du väljer trä kan det hålla betydligt längre. Trägolv blir oftast vackrare med tiden och om du tar hand om ditt golv på ett bra sätt kommer det att hålla väldigt länge. Därför ska du också se ett nytt golv som en investering. Tänk på att trägolv är rörliga vilket gör att golvet kan förändras med tiden. Det är dock ingen nackdel, utan ger golvet karaktär. Att inreda med trä som matchar golvet är en annan bra idé.