Om du är inredningsintresserad kan det kosta mycket pengar att skapa ett personligt hem, där du har alla möbler, tavlor och dekorationer du kan önska dig. Men det finns sätt att skaffa det du vill ha mycket billigare, och med tiden spara en större summa.

Hos https://varuhus1.se/roliga-prylar-1 hittar du många roliga prylar till ditt hem. Fördelen med att handla här är att du får tillgång till ett stort utbud av humoristiska inredningsdetaljer som du inte hittar någon annanstans. Här finns örngott för motorcykelentusiaster, skojiga pepparkaksformar och unikt utformade tvålpumpar.

Handla begagnat

Förutom att handla på Varuhus1 finns det många andra bra sätt att spara pengar när du köper inredning. Du kan besöka second hand-butiker, loppisar eller handla på auktioner. Många etablerade butiker har börjat sälja varor i andra hand med nedsatt pris. Det är vanligt att begagnade varor byter ägare via olika plattformar på internet, som Blocket, Facebook och Tradera. Med hjälp av sociala medier kan du enkelt hitta de inredningsdetaljer du behöver till ett bra pris.

Inred billigt och hållbart

Ida Magntorn är författare och fotograf. Hon tipsar i sin bok ”Ett hem med omtanke – hållbar och miljömedveten inredning” om hur det går att inreda både miljösmart och personligt. I boken ligger ett cirkulärt tankesätt i fokus, där saker återanvänds för att rädda miljön.

– Allt du någonsin behöver till ditt hem finns redan att köpa begagnat, allt från danska klassiker till inredning från stora möbelvaruhus. Ingen skulle behöva köpa en enda ny pryl, säger Ida Magntorn.

För att inreda billigt rekommenderar Ida Magntorn att du byter funktion på de saker du redan har. Ett lakan kan sys om till gardin eller till ett överkast. Du kan besöka museum eller titta på filmer för inspiration.