Skrivbord

Vi kanske ofta tänker på hemmet som motsats till kontoret. När vi går till jobbet så går vi till vårt kontor och arbetar där, för att sedan komma hem och göra någonting helt annat. Men idag behöver det inte vara så svart och vitt, det är nämligen så att fenomenet med att man jobbar hemifrån har ökat allt mer!

Det finns en hel del fördelar med att jobba hemma. Många upplever att de kan jobba friare och kan koncentrera sig enklare i den egna hemmiljön, man behöver inte tänka på alla andra som är runt omkring en och kan vara helt avspänd och avslappnad. För de som har långt till jobbet och kanske måste pendla varje dag är det också väldigt värdefullt att kunna välja att jobba hemifrån, så de inte blir av med värdefulla timmar när de till exempel inte har möjlighet at ta sig till jobbet eftersom kommunikationerna krånglar eller liknande. Till exempel utlyste Microsoft en jobba-hemma-dag för alla sina anställda så att de kunde lyfta fram frågan om hur de kan jobba mer flexibelt. Du kan läsa mer om det i den här artikeln från SvD.

Men om man ska jobba hemma, vad ska man då tänka på? Så klart är det bra med en ordentlig arbetsplats, så att du inte behöver sitta vid matbordet och jobba. Om du kanske har familj hemma och det är lite stökigt, och du inte kan ha ett helt eget rum för när du ska jobba hemifrån, ja då kan det vara bra att skaffa ett skrivbord med bordsskärm! Det är bra då det både skärmar av och dämpar ljud, vilket är skönt när man ska jobba. På Sline hittar du bra bordsskärm till kontor och hem! Perfekt för dig som vill jobba hemifrån. Och du – börja inte kolla på Netflix, vi vet hur det kommer sluta. Först arbete, sen Netflix!