Newport är en av de snyggaste kollektioner vi känner till. Här kan man bland annat få tag på följande godbitar:
–    Badlakan. Det kan inte förnekas att det är lite prestige över ett badlakan från Newport. Det är dessutom de antagligen skönaste handdukar som denna guds gröna jord har skådat. Väldigt lyxigt att kunna ta med sig in i bastun eller ut på stranden!
–    Morgonrock. Få morgonrockar är så behagliga att drapera sig i på morgonen som Newports. De finns i många olika storlekar så den som har råd kan utrusta varje familjemedlem med en. Bra att ha både när det är dags att gå i havet och när det är dags att gå upp ur badkaret!
–    Sängkläder. Newports sängkläder är otroligt sköna att sova i och är väldigt snygga. De finaste är vita med blå, smala ränder och knappar längs påslakanets kortände. Det hela har en väldigt maritim touch som få andra märken lyckats efterlikna.

Newport Collection finns att köpa både i butik och på internet. Googla det exempelvis så ska du se att du snart hittat till detta himmelrike av vackra tyger! På exempelvis hemsidan levhemma.se finns både Newports stora kollektion och dessutom flera andra snygga och bekväma kollektioner – varför inte göra en storbeställning när du ändå är i farten?