Att plocka fram sin personlighet i inredningen är någonting vi har nämnt flera gånger förut, och det är självklart viktigt oavsett vad för typ av stil en har. Men, man ska inte heller blir skrämd över att inspireras när det handlar om inredning. Att utan inspiration känna av hur man vill ha det i sitt hem är inte det lättaste och kanske är det som så att det man i huvudet tänker är snyggt inte alls passar sig med verkligheten.

Och när det handlar om inredning och inspiration kan man gå hur långt som helst. Du kan inspireras av allt från modebloggar till tv-serier, och sno det du tycker om mest utan att skämmas. Som ett exempel kan man ta den klassiska lägenheten Friends. Hur många därute har inte drömt om att ha det kök som Monica och Rachel har? Minns ni? Annars kolla här:


Ser ni? Den fantastiska tegelväggen med tallrikar upphängd, hörnfönstret med en stor krans och skåpen i fin blå färg. Vem blir inte avundsjuk på det? Men varför avundas när en kan inspireras? Se över vad du har för möjligheter i ditt kök istället för att sitta och drömma. Nog är det kanske svårt att trolla fram ett hörnfönster, men färg och detalj går alltid att förändra så det finns ingen anledning till att tveka. Andra saker du kan inspireras av är som sagt modebloggar och tidningar, men du kan alltid kika runt hos dina vänner och försöka se hur de har tänkt när de har inrett.